Info Mediatuotanto Visuaalinen suunnittelu Sarjakuva Animaatio Shop

Elokuva /AV-tuotanto


THE SAVIOR - keskiaikaan sijoittuva, kansainvälisesti palkittu lyhytelokuva (24'08)

Käsikirjoitus ja ohjaus, äänisuunnittelu: Kristian Huitula, Kuvaus: Mikko Korhonen, Tuotanto Fantacore Media 2023

The SAVIOR -traileri

Mediatuotanto


Fantacore Media toimittaa ratkaisut firmanne tarpeiden mukaisesti, oli kyseessä sitten printti- AV- kuin digitaalinen media (ammattimainen filmitason 4K/6K). Erikoisosaamisalueenamme ovat visuaaliset ja sisällölliset ratkaisut tilaustyönä suoraan tilaajayrityksille, huomioarvoa, kiinnostavuutta ja omaperäisyyttä tuovana lisäarvona.
Aikamme informaatio- ja mediatulva vaatii erityistä panostusta erottumiseen muiden joukosta, jolloin olennaiseksi nousee visuaalisen designin sekä sisältötuotannon korkea laatu imagon luomisessa, oli kyse sitten tuotteista tai palveluista.

Asiakkaitamme ovat mm. kustannustalot, mainostoimistot, tuotantoyhtiöt, TV, sekä yksittäiset järjestöt ja yritykset (esim. teollisuus ja palveluala). Mahdollisuuksia ovat mm. eri tyyleillä ja tekniikoilla toteutettavat sisältömateriaalit lehdissä, webissä, AV-esityksissä, erityisalojen tilaussarjakuvat aikakaus- ja järjestölehdille, still- animaatio- ja webgrafiikka, piirrosanimaatio, äänisuunnittelu ja musiikkituotanto, animaatiot ja kuvitukset yritysesittelyjen apuna sekä mainonnassa ja tiedotuksessa. Vain mielikuvitus asettaa rajat eri mahdollisuuksille.
Kysykää tarjousta omiin erityistarpeisiinne.Myös musiikkituotanto esim. televisio-ohjelmiin (mahdollisuus myös kertakorvauksena teostovapaaseen materiaaliin).