Info Mediatuotanto Visuaalinen suunnittelu Sarjakuva Animaatio Shop

Kalevalan käännöksenä käytetty Eino Fribergin 80-luvulla valmistunut arvostettu amerikanenglannin käännös (julkaisija Otava), muodostaa teoksesta yhdessä taidokkaan kuvituksen kanssa vaikuttavan, dynaamisen kokonaisuuden. Sarjakuva-Kalevala onnistuu yhtäaikaisesti olemaan sekä perinteitä kunnioittava, että kuitenkin luomaan jotakin aivan uutta.
- Tilaa kirja (Fantacore shop)

- Katso myös: Deluxe-nahkasidokset

- Lue arvosteluja tekijän sivuilta (www.huitula.com)

- Kalevala -PAIDAT!

The Kalevala Graphic Novel

(Sarjakuva-Kalevala englanniksi)Kristian Huitulan sovittama ja kuvittama sarjakuva-Kalevala julkaistiin Suomessa kahdessa osassa vuosina 1998 ja 2000, ja myös Venäjällä 2003. Samana vuonna Kalevalaseura-säätiö palkitsi Kristian Huitulan saavutuksistaan Suomen kansalliseepoksen parissa. Sarjakuva-Kalevalasta onkin ehtinyt jo muodostua yksi merkittävimmistä ja eniten myydyistä suomalaisista sarjakuvateoksista joka on herättänyt huomiota ympäri maailmaa. Teos on saatavana myös upeana englanninkielisenä painoksena, kovilla kansilla sidottuna suuressa A4-koossa (kork. 30,5 cm).


The Kalevala Graphic Novel sisältää Kalevalan kaikki 50 runoa alkuperäistekstillä, ensimmäistä kertaa kokonaisena 180-sivuisena sarjakuvakirjana. Englanninkielinen painos sisältää Suomi-painoksesta poiketen myös tekijän esipuheen, päähenkilöiden kuvalliset esittelyt, sekä sisällysluettelon ja kappalejaon.